Abrahamov ključ Srca Slovenije 2017

Povezujemo ljudi. Združujemo ustvarjalnost in dobrodelnost.

50-letniki, ki so doma v Srcu Slovenije, na območju v obliki srca, utripajočega okoli geometričnega središča Slovenije, na območju, ki sega od Kamniških Alp do dolenjskih gričev, od obrobja Ljubljane do ravnic ob reki Savi, že od leta 2009 vsako leto poiščejo nove navdihe za ustvarjalnost, duhovnost in dobrodelnost.

Projektu Abrahamov ključ Srca Slovenije se zaradi dobrega poslanstva pridružuje vedno več 50-letnikov iz različnih krajev Slovenije. Abrahamovci Srca Slovenije gledajo naprej in s svojimi izkušnjami in vpetostmi v življenje na različnih področjih krepijo srčnost življenja.

Vodja generacije Abrahamov v letu 2017: dr. Milan Brglez in Vrtačnik Bojan

Elektronski naslov za več informacij: abrahami@razvoj.si

Vključite se v FB skupino Abrahamov ključ Srca Slovenije 

Dogodki v okviru projekta Abrahamov ključ Srca Slovenije 2017: 

FEBRUAR 2017: PREVZEM ABRAHAMOVEGA KLJUČA

SEPTEMBER 2017: ABRAHAMI SRCA SLOVENIJE ZA DEMENTNE

OKTOBER 2017: VZPOSTAVITEV PARKA OLIMPIJCEV

  • Oktober 2017: Postavitev telovadnice v naravi in spominskega parka olimpijcev pri Osnovni šoli Janka Modra v Dolu pri Ljubljani pod vodstvom nekdanje olimpijke Andreje Smrekar

NOVEMBER 2017: OZAVEŠČANJE O DEMENCI IN OHRANJANJE NARAVE

  • November 2017: Sodelovanje na dogodku za ozaveščanje o demenci ter urejanje senzoričnega oddelka v Medgeneracijskem centru Šmelc v Litiji 
  • Od 18. do 25. novembra 2017: Akcija pogozdovanja prizadetih območij Kamnika, Tuhinjske doline, Zlatega polja in Kolovca pri Radomljah.