Kupujmo lokalno: Gremo v šolo!

31.08.2021

Topli poletni dnevi se počasi končujejo in pred nami je barvita ter pestra jesen. Poletne počitnice so se končale in šolarji so se po dveh brezskrbnih mesecih znova vrnili v šolske klopi. Da pa jim bo tam še bolj prijetno, smo za njih pripravili nabor izdelkov s certifikatom kakovosti Kolektivne blagovne znamke Srce Slovenije.

Z lešniki ali eko sadnimi lističi iz Ekološke kmetije Vodnjov, ki so odlične kakovosti in pridelani na okolju prijazen ekološki način, poskrbite za okusen in zdrav prigrizek za vašega otroka.

Sok iz aronije je visoko kakovosten hišni izdelek s Kmetije Škunder, ki je primeren tudi za diabetike in vegane. Sok je polnovreden, hranilen in med najmočnejšimi antioksidanti v naravi. Čisti in obnavlja kri ter krepi imunski sistem. Aronija je naraven vir antioksidantov, flavonoidov, antocianov ter vitaminov B, C in E in je odlična preventiva za zaščito vašega otroka.

Torbice za tablični računalnik, ki nastajajo v Šivalnici pri Karmen, odlikujejo različne barve, prelepi vzorci in mehka notranjost, ki bo tablici nudila primerno zaščito. Da bodo pametne naprave vašega šolarja ves čas na varnem!

Vsak šolar potrebuje tudi copate. Kaj pa če bi ti letos bili malo drugačni, izdelani z najstarejšo tehniko predelave volno za oblačila – s polstenjem? Polsteni copati, ki nastajajo izpod rok Tatjane Ručigaj so narejeni iz 100% ovčje volne z dodatki svile in naravnega lateksa. Na voljo so v različnih barvah in motivih.

Otroška koža je še posebej občutljiva, zato je še toliko bolj pomembno, da nanjo nanašajo res kvalitetna mila, ki ne izsušijo kože, pač pa jo obogatijo s hranilnimi snovmi. Ročno izdelana mila naravne kozmetike MoJa NaraVa, ki jih izdeluje Darja Škulj, vsebujejo izključno naravna hladno stiskana olja, eterična olja ter suha zelišča. Njena ponudba obsega timijanovo, ognjičevo ali gozdno milo.

Privoščite svojemu otroku le najboljše, s potrjeno kakovostjo Kolektivne tržne znamke Srce Slovenije!

Nazaj | Arhiv