Otvoritev Pustolovskega parka Geoss 2015

19.03.2015

Zunaj postaja topleje, drevesa počasi zelenijo, mi pa smo že skoraj zaključili s pripravami na novo sezono v Pustolovskem parku Geoss. V središču Slovenije lahko preizkusite svoje spretnosti in pogum na 5 trasah različnih težavnostih stopenj in skupno 72 plezalnih vajah ter se pri tem še zabavate. Seveda se še vedno lahko spustite tudi po najdaljšem spustu v osrednji Sloveniji v skupni dolžini 915 m, pri čemer letite tudi do 25 m od tal in s hitrostjo do 60 km/h. Vabimo vas, da se nam prvič pridružite od 4. do 6. aprila (velikonočni podaljšan vikend), potem pa vsako soboto ali nedeljo do konca šolskega leta.

PREDOTVORITVENI POPUST

Kakor vsako leto smo tudi letos za naše najbolj zveste obiskovalcce pripravili prav posebno presenečenje - možnost prednakupa vstopnic za Pustolovski park Geoss po 20 % nižji ceni. Vsi, ki boste vstopnice za park Geoss kupili (naročili in plačali) do vključno petka 3. aprila (do 15h, ko še deluje bančni sistem), boste lahko svoje (cenješe) vstopnice izkoristili kateri koli vikend do začetka šolskih počitnic (oz. do 30. 6. 2015).

Navodila za nakup vstopnice s predotvoritvenim popustom

Vstopnice s predotvoritvenim poputom si zagotovite tako, da ustrezni znesek (cena vstopnic, ki jih želite, znižana za 20 %) nakažete na TRR Pustolovskega parka Geoss (SI56 1010 0005 0625 362 odprt pri Banki Koper d.d. - prejemnik: Pustolovski park Geoss d.o.o., Slivna 15, 1252 Vače). S potrdilom o plačilu (natisnjeno potrdilo iz spletne banke ali odrezek položnice velja kot vaša vstopnica v Pustolovski park Geoss).

Naj se pustolovščine začnejo!


Nazaj | Arhiv