Predstavitev poslovnega modela Silver House v Trstu

22.05.2015

Organizacija Central European Initiative je v četrtek, 14. maja 2015, v Trstu organizirala predstavitveni dogodek za projekt WIDER. Tam so bila prisotna tudi slovenska podjetja, ki so bila v okviru projekta nagrajena z inovacijskimi vavčerji.

Anita Molka in Ana Savšek iz Razvojnega centra Srca Slovenije sta na dogodku predstavili proces delavnic in usposabljanj, ki so v okviru projekta WIDER potekala s podjetniki. Sledila je predstavitev poslovnega modela Silver House s strani nekaterih slovenskih podjetnikov in stokovnjakov, ki so sodelovali pri razvoju modela: Tadeje Božičnik (Esplanada), Aleša Pluta (PlutARH) ter Igorja Koširja (Smart Com).

Dogodka so se udeležili predstavniki podjetji in organizacij iz Slovenije, Italije, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Črne Gore ter Bosne in Hercegovine. Projektni partnerji pri projektu WIDER pa so prišli iz Slovenije, Italije, Bosne in Hercegovine ter Španije. Odzivi udeležencev na predstavitev poslovnega modela Silver House so bili zelo pozitivni, predvsem je dopadljiv celosten pristop na področju pametnih bivanjskih rešitev za starejše.Nazaj | Arhiv