Sobotni pikniki Pod žičnico v Kamniški Bistrici

27.05.2015

Na letnem vrtu pri Gostilni Pod žičnico v Kamniški Bistrici se bodo pričeli vsakotedenski dogodki Sobotni pikniki Pod žičnico. Že to soboto, 30.5.2015, bo potekal otvoritveni piknik, ki ga bo popestril ansambel Namig. Dogajanje ob živi glasbi se bo pričelo ob 16. uri in veselo bo vse tja do 22. ure.

Naslednjo soboto, 6.6.2015, bo Sobotni piknik Pod žičnico popestril Duo Pustotnik s svojimi vižami, vabljeni pa tudi na Veliko planino, saj se bodo takrat na planino ponovno vrnili planšarji s svojo živino.

Sobotni pikniki Pod žičnico se bodo nato nadaljevali še celo poletno sezono vse do septembra, vsako soboto ob živi glasbi. Poleg ansambla Namig in Dua Pustotnik bo goste zabaval tudi trio Domačini.

Vabljeni, da se nam pridružite ob dobri hrani iz naše gostilne, izbranih jedeh in vsak petek in nedeljo tudi ob dobrotah iz žara in da novico o dogajanju na letnem vrtu pri Gostili Pod žičnico v Kamniški Bistrici delite naprej.

Namig za sobotni izlet: Z gondolo se lahko povzpnete na Veliko planino, se sprehodite po čudoviti že cvetoči in prebujajoči se naravi, nato pa se ob sestopu z gondolo ustavite na zelenem letnem vrtu Gostilne Pod žičnico, se poveselite ob zvokih žive glasbe in razvajate svoje brbončice ob okušanju svežih jedi iz žara.

Ansambel Domačini, ki vas bo zabaval na pikniku.

Nazaj | Arhiv