Mlade vabimo k ustvarjanju boljše prihodnosti v Srcu Slovenije

10.12.2015

V okviru projekta EUth vabimo mlade med 15. in 34. letom k uvajanju sprememb v Srcu Slovenije. Vabljeni vsi, ki si želite prispevati, in ki si želite biti del sprememb. Ni pomembno, ali imate izkušnje ali ne. Pomembna je želja, da skupaj ustvarimo pozitivne spremembe v Srcu Slovenije!

Kako lahko sodeluješ?

Predstavljaj si aplikacijo namenjeno mladim, s katero lahko sporočiš, kakšnih sprememb si želiš v svoji občini in to tudi deliš s prijatelji. Še več, hkrati lahko to neposredno sporočiš tudi tistim, ki o spremembah odločajo – občini, županu in vsem ostalim, ki imajo moč izvesti te spremembe.

Takšno aplikacijo oblikujemo v okviru projekta EUth. Naš cilj je oblikovati aplikacijo, ki bo mlade povezala v spletno skupnost, v kateri ne boste zgolj razpravljali o tem, kaj si želite, ampak dejansko vplivali na spremembe v Srcu Slovenije.

Če želiš izraziti svoje mnenje in se povezati z drugimi mladim, nas kontaktiraj na info@razvoj.si in poslali ti bomo kratek vprašalnik.

S pomočjo vprašalnika bomo izbrali skupino mladih, ki bodo sodelovali v skupinskih pogovorih (fokusnih skupinah) v začetku leta 2016.

Več o projektu EUth TUKAJ in na spletni strani projekta: www.euth.net.
Euth logo

Nazaj | Arhiv