Razvojni center Srca Slovenije je družini prijazno podjetje

16.05.2016

Po 3-letnem obdobju, ko je bil Razvojni center Srca Slovenije nosilec osnovnega certifikata, smo v petek, 13. maja, s strani Ekvilib inštituta in Ministrstva za delo, družino socialne zadeve in enake možnosti prejelipolni certifikat Družini prijazno podjetje.

Sodelavci Razvojnega centra Srca Slovenije smo namreč mlad kolektiv, kjer imajo zaposleni kar 12 mladoletnih otrok. Certifikat je na podelitvi v Mestnem muzeju Ljubljana prevzela direktorica Razvojnega centra Srca Slovenije, Aleksandra Gradišek

Glede na našo naravo projektno organiziranega dela, s pomočjo sprejetih ukrepov certifikata Družini prijazno podjetje, zaposleni uspešneje usklajujejo zasebno in poklicno življenje. Ukrepi predstavljajo zmanjšano obremenitev z organizacijo in koordinacijo zasebnih in službenih obveznosti. 


Direktorica Razvojnega centra Srca Slovenije, Aleksandra Gradišek, s strani državne sekretarke na Ministrstvu za delo, družino socialne zadeve in enake možnosti , Martine Vuk, prejema polni certifikat Družini prijazno podjetje. 


Prejemniki polnega certifikata Družini prijazno podjetje.

Nazaj | Arhiv