Mladi iz občine Kamnik bomo povedali, kakšne izboljšave hočemo v lokalnem okolju

04.07.2016

Če ste stari od 15 do 34 let in prihajate iz občine Kamnik ter vam ni vseeno za to, kako se razvija vaša občina, pridite v torek, 12. julija 2016, ob 18. uri na delavnico v Mladinski center Kotlovnica Kamnik. Prvi del delavnice bo namenjen diskusiji o možnih izboljšavah v občini Kamnik ter uresničljivih projektov, v drugem delu pa boste spoznali posebno spletno platformo OPIN.ME za izražanje vaših pobud, ki lahko ima dejanski vpliv na razvoj kraja, v katerem živite.

Drugi del delavnice bo interaktiven, kjer se bodo udeleženci lahko vpisali na platformo, jo testirali ter spoznali tudi projektni predlog Občine Kamnik – Učna pot »Po stopinjah pastirjev na Veliki planini«.

Delavnica OPIN


Spletna platforma OPIN.ME je nastala v okviru projekta EUth. Mladim omogoča, da izrazijo, kakšne spremembe si želijo v svoji občini in to delijo s prijatelji, hkrati pa pobude sporočajo odločevalcem – županom, občinskim službam in drugim. Srce Slovenije je v projekt vključeno kot pilotno območje in na projektu sodeluje z Mladinskim centrom Kotlovnica ter mladim menedžerjem skupnosti za občino Kamnik Rokom Novakom.

Tako o svojih željah in pobudah kot o uporabi tega orodja bodo mladi iz Kamnika spregovorili na delavniciNa srečanju bomo napovedali tudi kako lahko osvojite nagrado za posebno doživetje. 

Za udeležbo na dogodku so zaželene prijave.

Sporočite, da pridete! Pošjite e-sporočilo na naslov novak.rok91@gmail.com 

Nazaj | Arhiv