Vabilo na srečanje s turističnimi ponudniki Srca Slovenije

11.02.2019

Turistične ponudnike Srca Slovenije vabimo na delovno srečanje, ki bo potekalo v ponedeljek, 18. februarja 2019, ob 16.30 v Mestnem muzeju Litija (Cesta komandanta Staneta 2, Litija).

Pripravljamo naslednje teme:

  • dobre prakse s področja turizma v Srcu Slovenije ter pridobitev povratnih informacij glede prihajajočih izobraževanj za turistične ponudnike;
  • predstavitev 3. javnega poziva Lokalne akcijske skupine Srce Slovenije in možnosti prijave projektov z območja LAS Srce Slovenije (rok za prijavo je predvidoma do 15. 4. 2019);
  • izmenjava idej za skupni projekt s področja turizma za črpanje sredstev iz LAS Srce Slovenije (predlagamo nadgradnjo vsebin s področja avtodomarskega turizma, lahko pa najdemo tudi kakšno drugo povezovalno vsebino).

Po srečanju vas skupaj z ZKMŠ Litija vabimo na ogled rudnika Sitarjevec, ki je od lanskega leta spet odprt za obiskovalce. Sodi med večja in bogatejša rudna nahajališča v Sloveniji. V njem so kopali zlasti svinčevo in živosrebrno rudo, zanj je značilno tudi veliko bogastvo raznovrstnih mineralov. Ob obisku vam bomo postregli s sitarjevško malico.

Prosimo, da se zaradi organizacije ogleda rudnika obvezno predhodno prijavite do četrtka, 14. 2. 2019, po elektronski pošti mija.bokal@razvoj.si ali na telefonski številki 01 - 89 62 713.

Na dogodku vam bomo razdelili tudi aktualni koledar dogodkov v Srcu Slovenije za leto 2019 in druge promocijske materiale, ki so na voljo. 

Dobrodošli!

Vabilo

Nazaj | Arhiv