Poglobite svoja znanja, bodite lažje zaposljivi ali pa bolj učinkoviti na delovnem mestu!

07.03.2019

Izobraževalni center Geoss ponuja skupaj s partnerji v okviru projekta »KORAK – KOMPETENCE ZA RAZVOJ KARIERE« različna brezplačna usposabljanja in izobraževanja. Gre za priložnost, ki je ne smete zamuditi!

Programi so namenjeni tako zaposlenim kot brezposelnim osebam (starejšim od 45 let, prednost pri vključitvi imajo tisti s pridobljeno največ srednješolsko izobrazbo). Namen projekta je izboljšati kompetence oseb za boljšo zaposljivost na trgu dela ter osebni razvoj za aktivnejše delovanje v sodobni družbi.

S pomočjo obsežne ponudbe izobraževalnih programov lahko zdaj vsak poglobi in dopolni svoje znanje ali pa nadgradi svoje poklicne in osebne veščine.

Izobraževalni center Geoss trenutno izvaja 14 programov v Osrednjeslovenski regiji. Udeleženci se izobražujejo na področjih tujih jezikov – angleščine in nemščine, računalništva in komunikacije. Trenutno se izvajajo naslednji brezplačni programi: 

  • Angleščina A1, 60 ur (februar 2019)
  • Angleščina A2, 60 ur (april 2019)
  • Uporabno računalništvo v vsakdanjem življenju, 40 ur (februar 2019)
  • Komunikacija s strankami, 40 ur (marec 2019)
  • Zdrav življenjski slog, 40 ur (marec 2019)
  • Excel, 40 ur (maj 2019)
  • Program priprav na opravljanje izpita iz slovenskega jezika, 30 ur (februar 2019)

Projekt se bo izvajal vse do oktobra 2022. Če se zbere 13 - 15 zainteresiranih oseb, lahko pridejo izvajalci programov tudi v vaš kraj, vedno pa se lahko pridružite skupinam v programih, ki potekajo na sedežu IC Geoss na Cesti komandanta Staneta 2 v Litiji. Predlagate lahko tudi drugačno temo izobraževanj.

Za več informacij in prijave pokličite na 031 759 355 (Sandra Katić) ali pišite na info@ic-geoss.si.

Učenje poteka v sproščenem in prijetnem vzdušju. Vabljeni, da stopite korak naprej!

Projekt KORAK sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Nazaj | Arhiv