Napovedujemo: 15. 10. 2020 ponovno ocenjevanje izdelkov Srca Slovenije

13.05.2020

Za vse zainteresirane rokodelce in prehranske ponudnike najavljamo četrto ocenjevanje rokodelskih in prehranskih izdelkov Srca Slovenije, ki bo potekalo 15. oktobra 2020. Rok za oddajo prijav bo predvidoma do konca septembra 2020.

S predložitvijo izdelkov v ocenjevanje boste lahko ponudniki preverili kakovost svojih izdelkov in pridobili certifikat Kolektivne tržne znamke Srce Slovenije. Zaželeno je, da so prijavljeni pridelki in izdelki primerni za prodajne kotičke v Srcu Slovenije in se tematsko dopolnjujejo z vsebinami Srca Slovenije.

Na naši spletni strani bo kmalu objavljen razpis s podrobnostmi, kaj se pri posameznih izdelkih ocenjuje. Tokratni razpis bo ponovno namenjen širšemu območju Srca Slovenije, to je ponudnikom iz občin Dol pri Ljubljani, Domžale, Hrastnik, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Litija, Lukovica, Mengeš, Moravče, Radeče, Šentrupert, Šmartno pri Litiji, Trbovlje, Trzin in Zagorje ob Savi.

Za vse zainteresirane bomo v prihodnjih mesecih pripravili predstavitvena srečanja, izobraževanja in delavnice. Več o KTZ Srce Slovenije lahko preberete tukaj, prosimo, da spremljate tudi druge aktualne objave.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo po telefonu 01 - 89 62 713 ali po e-pošti mija.bokal@razvoj.si.

Nazaj | Arhiv