Vabilo na delavnico "Kolesarjem prijazen ponudnik"

25.09.2020

Kolesarska destinacija je privlačna takrat, ko se kolesarji v njej dobro počutijo. Pomemben delež k temu prispeva kolesarjem prijazna ponudba v nastanitvenih objektih, gostiščih, trgovinah, turistično informacijskih centrih, kolesarskih servisih in vseh ostalih poslovnih subjektih, ki jih kolesarji koristijo v času svojega obiska.

Vse, ki s svojim delom in aktivnostmi stremite k razvoju kolesarskega turizma, vljudno vabimo na delavnico “Kolesarjem prijazen ponudnik”, ki bo potekala v torek, 6. oktobra 2020, od 10. do 12. ure v prostorih samostana Mekinje v Kamniku.

PROGRAM DELAVNICE:

  • seznanitev s projektoma »E-nostavno na kolo« in Gorenjsko kolesarsko omrežje;
  • predstavitev obstoječih sistemov certificiranja v Sloveniji in tujini;
  • predstavitev koncepta standardizacije »Kolesarjem prijazen ponudnik«;
  • priporočila za pridobitev naziva Kolesarjem prijazen ponudnik.

Udeleženci delavnice se boste lahko udeležili tudi ogleda dobre prakse na Bledu in Bohinju, ki bo izveden 13. oz 14. oktobra 2020 (podrobnosti vam posredujemo v času delavnice).

Dogodek organizira LAS Srce Slovenije skupaj z zunanjim izvajalcem Andrejem Zalokarjem. Udeležba na delavnici in ogledu dobre prakse je BREZPLAČNA. Prijave na delavnico so obvezne, število udeležencev je omejeno. Prijave (naziv podjetja in dejavnost, ime in priimek udeleženca, kontaktni podatki – naslov stalnega prebivališča, e-pošta, telefon) sprejemamo do 29. 9. 2020  na naslov tina.vatovec@razvoj.si  ali po telefonu 01 89 62 713.

Prijazno vabljeni!

Delavnica se odvija v okviru projekta sodelovanja “E-nostavno na kolo”, ki ga sofinancirata Evropska unija iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja RS 2014-2020.

FOTO: MATEJ POVŠE

Nazaj | Arhiv