Vabilo k sodelovanju v »Natečaju za najboljši izdelek pod sloganom Časovna kapsula - sporočilo za 21. stoletje«

18.02.2021

Občina Kamnik vabi posameznike med 17. in 100. letom starosti ter majhna podjetja k sodelovanju v »Natečaju za najboljši izdelek pod sloganom Časovna kapsula - sporočilo za 21. stoletje« v okviru projekta STIMULART. 

Kakšni izdelki se iščejo:

- funkcionalni predmeti ali dekoracija za dom

- izdelek mora biti ustvarjen na podlagi zgodovinske in/ali industrijske dediščine Kamnika, vendar ustreza potrebam trga in potrošnikov v 21. stoletju.

4 članska komisija bo izbrala zmagovalca, ki bo prejel simbolično nagrado. Vsaka partnerska država bo izvedla 3 natečaje za StimulArt Award,najuspešnejši na vseh partnerskih natečajih pa se bodo ob koncu projekta potegovali za naslov StimulArt Award zmagovalca. Ta bo povabljen tudi na zaključni dogodek v letu 2022, kjer bo imel odlično priložnost za predstavitev na evropski ravni ter za navezovanje novih stikov.

Rok prijave: 31.3.2021!

StimulArt je projekt namenjen povečanju učinkovitosti kreativnih in kulturnih industrij (KKI) v manjših mestih. V projektu sodeluje devet partnerjev iz petih srednjeevropskih mest. Dva partnerja prihajata iz Kamnika, in sicer Občina Kamnik in Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik. Občina Kamnik želi z razpisom spodbuditi inovativne pobude, ki lokalno dediščino pretvorijo v ustvarjalne in tržne izdelke. 

Za več informacij jo kontaktirajte na e-mail: maja.poravne@kamnik.si ali na telefon: 01/8318-223.

Nazaj | Arhiv