Novice in dogodki

24.11.2021
Dobrodošli na Spletnem sejmu rokodelskih izdelkov
Spletni sejem Slovenski izdelki deluje na povezavi https://slovenskiizdelki.si in je sodoben spletni portal, zelo enostaven za uporabo. Člane Mreže rokodelcev Srca Slovenije vabimo, da preverijo možnost oglaševanja na portalu.

30.09.2021
V Lukovici podjetniki že drugič izmenjali dobre prakse in krepili poslovne vezi
Izmenjava dobrih podjetniških praks in poslovnih izkušenj ter krepitev obstoječih poslovnih vezi je vedno dobrodošla – tudi v Občini Lukovica, kjer ima sedež več kot 430 pravnih oseb, samostojnih podjetnikov in obrtnikov, interes podjetnikov za ustanavljanje novih povezav in širitev poslovanja narašča, je med drugim na 2. podjetniškem srečanju v občini Lukovica, uvodoma povedala županja. Podjetniki so v nadaljevanju slišali o zelo konkretnih finančnih priložnostih s strani MGRT in SID banke, v omizju pa so podelili svoje poglede in mnenja glede razvojnih priložnosti, ki jih zaznavajo v domačem okolju.

20.09.2021
Izšle so nove Rokodelske novice iz Srca Slovenije
V aktualni številki Rokodelskih novic iz Srca Slovenije poiščite informacije za člane Mreže rokodelcev Srca Slovenije in druge posameznike, ki jih zanima rokodelstvo.

03.08.2021
Litijsko gospodarstvo - priložnost za investicije - RRA Zasavje in SPIRIT
Litijske podjetnike, gospodarstvenike in razvojnike obveščamo o projektu RRA Zasavje in Javne agencije RS za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije - SPIRIT.

15.07.2021
Opomnik za gospodarske družbe - uredite podatke o elektronskem naslovu v Poslovnem registru Slovenije


21.06.2021
Objavljen prvi razpis v podporo rokodelcem in nosilcem nesnovne dediščine
Ministrstvo za kulturo je na svoji spletni strani objavilo javni razpis za izbor kulturnih projektov na področju nesnovne kulturne dediščine za leto 2021. Cilj javnega razpisa je ohranjanje in varovanje nesnovne dediščine in razvijanje njenega potenciala.

04.01.2021
Povabilo novim članom v Mrežo rokodelcev Srca Slovenije
Rokodelci, ustvarjalci in drugi umetniki! Če delujete v Srcu Slovenije, vas vabimo, da se brezplačno pridružite Mreži rokodelcev Srca Slovenije, ki šteje že več kot 100 članov.