Novice

11.02.2019
Vabilo na srečanje s turističnimi ponudniki Srca Slovenije
Turistične ponudnike Srca Slovenije vabimo na delovno srečanje, ki bo potekalo v ponedeljek, 18. februarja 2019, ob 16.30 v Mestnem muzeju Litija (Cesta komandanta Staneta 2, Litija).

10.02.2019
Srce Slovenije konec januarja na osrednjem turističnem sejmu v Ljubljani
Srce Slovenije se je tudi letos predstavljalo na sejmu Alpe-Adria za zeleni, aktivni turizem ter kamping in karavaning na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Na predstavitvenem prostoru Ljubljane in regije Osrednja Slovenija smo skupaj z drugimi ponudniki predstavljali športno-aktivna doživetja v prestolnici in regiji.

22.01.2019
Najavljamo tretji javni poziv za sklad EKSRP
Lokalna akcijska skupina LAS Srce Slovenije bo predvidoma v mesecu februarju objavila tretji javni poziv, na podlagi katerega bo izbrala projekte za razvoj podeželja, sofinancirane iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja. Na razpis se boste lahko prijavili prijavitelji iz občin Dol pri Ljubljani, Kamnik, Litija, Lukovica, Moravče in Šmartno pri Litiji.

21.01.2019
Ponovno je odprt razpis za pridobitev kolektivne tržne znamke Srce Slovenije
Ponudniki prehranskih in rokodelskih izdelkov vabljeni, da preverite kakovost svojih izdelkov in pridobite certifikat Kolektivne tržne znamke Srce Slovenije. Vse do 18. marca 2019 je odprt razpis za tretje ocenjevanje izdelkov.