Razsek in predelava mesa, Franci Levičnik s. p., Levmes, Moravče

Pri Levičnikovih v Moravčah prehaja hišno znanje o predelavi mesnin iz roda v rod. Že stari oči je bil cenjen kmečki mesar. Domačini so ga radi najeli pri pripravi kolin, saj je znal dobro pripraviti in začiniti okuse mesnin. To znanje ohranjajo še danes. Svinjsko, goveje in divjačinsko meso, ki ga odkupujejo od slovenskih proizvajalcev, predelujejo v sveže in suhe mesnine po starih družinskih recepturah. V njihovi ponudbi so šobelj, klobase, salame, prekajena šukna, suha rebra, panceta, suhi zašinek, kmečki pršut. špehovka, pečenica, ocvirki ...

S certifikatom kakovosti Kolektivne tržne znamke Srce Slovenije se ponašajo naslednji izdelki Levičnikovih:

Kontakt:
Franci Levičnik
Razsek in predelava mesa, Franci Levičnik s.p., Levmes
Cesta heroja Vasje 16b
1251 Moravče
T: 041 226 952
E: francil004@gmail.com
FB: Levmes