Varstveno delovni center Zagorje ob Savi, unikatne vezenine in inovativna darila

Vsakdo med nami se je že kdaj znašel v temi, vsakdo med nami je že kdaj tipal med ostrimi robovi sveta, vsakdo se je že kdaj znašel med kupom razbitih črepinj... Neka nezadržna drobna iskrica v nas samih nas vodi naprej, skozi dež in sonce, z nami je, ko se odločamo za zmago ali poraz, ko izbiramo življenje za več ali za manj, ko gremo Vztrajno Do Ciljev… individualnih in skupnih… in proaktivno soustvarjamo dobro slovensko družbo. Soustvarjajte jo skupaj z nami ! Veseli bomo, če boste stopili v kontakt z nami, kupili naš izdelek, nas obiskali in osebno spoznali.

Varstveno delovni centri, ki delujejo po Sloveniji, predstavljajo pomembna ustvarjalna središča, kjer se rojevajo številni odlični rokodelski izdelki. Takšni jedri ustvarjalnosti sta v Srcu Slovenije tudi v Zagorju in Litiji, kjer deluje VDC Zagorje. Predani in strokovno podkovani mentorji spremljajo in usmerjajo 120 odraslih invalidnih oseb z duševnimi in telesnimi omejitvami pri ustvarjanju kakovostnih ročnih izdelkov – vezeninah z ljudskimi in sodobnimi motivi, darilni embalaži iz valovite lepenke in unikatnih personaliziranih darilih z zgodbo, od katerih nosijo mnogi znak kakovosti.

VDC Zagorje je nosilec certifikata kakovosti kolektivne tržne znamke Srce Slovenije za naslednje izdelke:

Standardne izdelke njihovega programa najdete v njihovem katalogu izdelkov, več o njihovi dejavnosti, zgodovini in viziji pa najdete tukaj.
 
Kontakt:
VDC Zagorje ob Savi
Cesta 9. avgusta 59 c
1410 Zagorje ob Savi
T: 03 566 97 90
E: info@vdc-zagorje.si
W: www.vdc-zagorje.si