INAF, agencija za kreativne rešitve d.o.o.

INAF, agencija za kreativne rešitve, d.o.o. nudi poslovno svetovanje in strokovno pomoč s področja iskanja in selekcije kadrov, zaposlovanja, razvoja kadrov in organizacije.

Naše poslanstvo je kreirati učinkovite rešitve kadrovskih in organizacijskih problemov, upoštevajoč zakonske zahteve ter ciljno stanje, po meri naročnika.

Podjetjem nudimo pomoč pri oblikovanju internih sprememb v organizaciji dela, kadrovskih umestitvah in spremembah sistema nagrajevanja in motiviranja zaposlenih. Prav tako pripravimo vso potrebno dokumentacijo in dogovorjene spremembe implementiramo in z internimi deležniki to tudi ustrezno skomuniciramo.

Glede na potrebe naročnika izvajamo ciljno kadrovanje, izvajanje selekcijskih postopkov, postopkov kadrovskega prestrukturiranja in iskanje specialnih kadrov. Imamo strokovne in praktične izkušnje z vrsto dobrih praks, prav tako mrežo kontaktov in koordinatorjev po Sloveniji.

INAF, agencija za kreativne rešitve d.o.o. je tudi članica ZDRUŽENJA POSLOVNIH SVETOVALCEV POSPORT. Več na http://goo.gl/Xc182P.

Inaf logo

Kontakt:

Lilijana MANDELJ, univ. dipl.ekon., vodja kadrovskih projektov in izobraževanja, M: 051 634 789    E: lilijana.mandelj@inaf.si