Pustolovski park GEOSS

Pustolovščina za vsakega

Pustolovski park Geoss se nahaja v vasi Slivna, blizu geometričnega središča Slovenije (GEOSS). Pri nas se boste, otroci in odrasli, lahko dvignili iz tal med drevesne krošnje in doživeli prave pustolovščine. Spretneži in adrenalina željni boste lahko to počeli na višini 11 metrov, zmerneži pa tudi na samo 1 metru. Pustolovski park Geoss ponuja pet plezalnih poti različnih težavnostnih stopenj, ki jih posameznik premaga v dveh do treh urah. Na različnih višinah (od 1 do 11 m od tal) je razporejenih 72 plezalnih elementov. Najlažja težavnostna stopnja je primerna za otroke od četrtega leta dalje. Vsak obiskovalec izbere sebi primerno težavnostno stopnjo. Pustolovščine med krošnjami lahko dopolnite z orjaškim spustom v skupni dolžini 915 m, ki je najdaljši v osrednji Sloveniji.

Pustolovki park Geoss

Vedno vas bodo prijazno sprejeli izurjeni inštruktorji, ki bodo skrbeli za vašo varnost. Vas in vaše otroke bodo najprej naučili pravil plezanja med krošnjami dreves in obnašanja v parku, nato pa vas ves čas spremljali in vam pomagali. Med drevesi vas bo varovala oprema proizvajalcev Petzl, Singing rock in pa Climbing Technology. Park je zgrajen skladno z EU standardom EN 15661-1 in kot tak zagotavlja 100 % varnost vseh obiskovalcev.

Pustolovščino med krošnjami lahko dopolnite še s piknikom v parku po vaši meri ali praznovanjem rojstnodnevne zabave (za otroke ali odrasle). Pri nas boste kljub poletni vročini uživali v senci dreves. Pustolovščino med krošnjami dreves lahko obogatite tudi s sprehodom do geometričnega središča Slovenije ali po drugih uhojenih gozdnih poteh v bližini.

V parku za obiskovalce pripravljamo tudi dodatne aktivnosti, s katerimi si boste lahko otroci in odrasli pričarali prijeten dan gibanja v naravi. Priporočamo, da se odpravite v vas Slivna in se o pozitivnih učinkih dneva preživetega med drevesnimi krošnjami prepričate kar sami.

Dobrodošli!