Prijava na e-novice Srce Slovenije info

Za zagotovitev skladnosti s splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov - GDPR, ki stopi v veljavo 25.5.2018, potrebujemo vaše soglasje za hrambo in obdelavo vaših osebnih podatkov.

Prosimo vas, da si vzamete minuto časa in obkljukate soglasja, ki ustrezajo vašemu področju dela in s tem podate svojo privolitev za nadaljnjo komunikacijo.

S potrditvijo izrecno dovoljujete, da lahko Razvojni center Srca Slovenije pošilja elektronske novice ter do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke za namen elektronskega posredovanja teh novic. Razvojni center Srca Slovenije bo vaš elektronski naslov uporabljal samo za pošiljanje označenih novic in ga ne bo posredoval tretjim osebam. Od novic se lahko kadarkoli odjavite, tako da pošljete povratno sporočilo z besedilom "odjava". Potrjujete tudi, da ste seznanjeni s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Upravljalec osebnih podatkov: Razvojni center Srca Slovenije, Kidričeva cesta 1, 1270 Litija, tel 01 8962 710, e-pošta: info@razvoj.si.