Skip to main content

Blazina

Blazina

Zlata Clemente, CAM Simon Clemente s. p.

Šentvid pri Stični 17

1296 Šentvid pri Stični

Blazina

Številka certifikata: 0007-2016

Ročno izdelana blazina bo vašega malčka zazibala v prijeten spanec in počitek, kar sta dva od najpomembnejših pogojev za pravilen razvoj v obdobju hitre rasti. Mehko polnilo, daje optimalno podporo, sama sprostitev, brez vdiranja vdiranja kemičnih argensov, ki jo nudi blazina, bo vodila otroka v miren in okrepčilen spanec. Blazina iz naravnih materialov omogoča pravilno delovanje življenskih funkcij in krepitev odpornosti otroka.

Pozitivne lastnosti:

  • nudi optimalno podporo telesu, zaradi česar je na njej manj obračanja,
  • naravni materiali uravnavajo vlago in temperaturo,
  • ne zadržuje pršic in bakterij,
  • zagotavlja zračnost in prijetno počutje,
  • spanec in počitek sta mirna in intenzivna.

RO-0015-KTZ_CAM_Simon_Clemente_blazina

Zlata Clemente, tapetništvo, restavratorstvo in dekoraterstvo

Pod rokami Zlate Clemente se ekološko obdelana volna slovenskega izvora, ročno tkano platno iz Bele krajine, konopljino platno, 100 % bombaž s certifikatom in drugi naravni materiali spreminjajo v izvirne dekorativne in okrasne izdelke.

Po naročilu izdeluje posteljne vložke in nadvložke, ročno izdelane posteljne vzmetnice (modroce), različne ortopedsko premišljene pripomočke za težave s hrbtenico in za nedonošenčke, posteljnje blazine, blazine za jogo s sediščem, blazine za vse vrste stolov, klopi in vrtnih garnitur. Ukvarja se tudi z restavratorstvom oblazinjenega pohištva.