Skip to main content

Cvetlični med

Cvetlični med

Čebelarstvo Levičar, Darka Levičar

Laze pri Dolskem 44, 1262 Dol pri Ljubljani

Cvetlični med

Številka cerifikata: 0005-2018-0002

Na travnikih, v sadovnjakih in bogatih janških gozdovih v  Srcu Slovenije imajo čebele odlične možnosti za pašo. Čebele letajo od cveta na cvet in prinašajo medičino, ki jo spremenijo v med. Med, ki ga ponujajo v Čebelarstvu Levičar, ima številne zdravilne učinkovine in je uporaben za zdravje in v kulinariki. Je visoke kakovosti, pridelan na zdravju prijazen način. Pakirano v različnih količinah.

Cena: 9,00 EUR* (450 g), 12,00 EUR* (900 g)

* Cena je informativne narave, za aktualno ponudbo kontaktirajte ponudnika.

Čebelarstvo Levičar, Darka Levičar

Na Jernačevi domačiji, ki se dviguje nad reko Savo na 555 metrih nadmorske višine, se že dolga leta ukvarjajo z nabiralništvom in čebelarstvom. Z ljubeznijo sprejemajo vse, kar jim radodarno podari narava v bogatih janških gozdovih. Ko spomladi in poleti sadna drevesa in drevesa v gozdu zadehtijo v cvetovih, se tukaj ustvarijo idealni pogoji za čebeljo pašo. Čebele letajo od cveta na cvet in prinašajo medičino, ki jo spremenijo v med. Med, ki ga ponujajo v Čebelarstvu Levičar, ima številne zdravilne učinkovine in je vsestransko uporaben v kulinariki. Je visoke kakovosti, pridelan na zdravju prijazen način.

Medtem, ko čebele nabirajo med, Darka Levičar v svojem vitražnem ateljeju ustvarja unikatne izdelke, kot so slike, nakit, lanterne in podobno.