Skip to main content

Cvetne slike in voščilnice

Cvetne slike in voščilnice

Joca Jamšek

Renke 9

1282 Sava pri Litiji

Cvetne slike in voščilnice

Številka certifikata: 0016-2016-0001

Cvetne slike in voščilnice so izdelane iz cvetov, listov in drugih rastlin, ki jih najdemo v naravi v Srcu Slovenije. Rastline so skrbno nabrane in izbrane, posušene in vdelane v papir. Vsak izdelek je unikaten in drugačen, pa tudi zanimiv in nenavaden. Kanček narave, ujete v cvetne slike, zelo popestri bivalne prostore, z resnično unikatnimi voščilnicami, ki jim dodate vaše najgloblje misli, pa lahko presenetite svoje bližnje ob osebnih praznikih.

Cena: voščilnica (rojstnodnevna, novoletna, za obletnice, poroko, sožalna) - od 2,50 EUR* do 15,00 EUR*); slika - od 3,00 EUR* dalje

* Cena je informativne narave, za aktualno ponudbo kontaktirajte ponudnika.

RO-0045-KTZ_Joza_Jamsek_Cvetne_slike_in_voscilnice

Joža Jamšek, umetnica

Joža Jamšek (Joca Jamšek) je vsestranska umetnica, katere zanimanja segajo vse od grafičnega in unikatnega oblikovanja do slikanja in kaligrafije. Rada ima naravo, ki jo navdihuje pri fotografiranju in izdelavi slik in voščilnic iz suhega cvetja, ki ga nabira na svojih sprehodih ob reki Savi v Srcu Slovenije. Med njenimi izdelki so tudi akvarelne slike metuljev, slike mandal in podobnih ornamentov v krogu, dekorativni in uporabni predmeti iz gline ter prikupni vitraži iz barvanega in graviranega stekla. Uživa v ljudski glasbi in jo soustvarja v instrumentalno vokalni skupini Etno POT.