Skip to main content

Leseni nakit (kolekcija Ljubezen)

Leseni nakit (kolekcija Ljubezen)

Nejc Pižmoht

Pineks Wood

Svibno 31 a, 1433 Radeče

Leseni nakit (kolekcija Ljubezen)

Številka certifikata: 0001-2020-0001

Unikaten ročno izdelan nakit iz lesa je primeren za vse, ki cenijo naravne materiale, edinstvenost in eleganco. V kolekciji so na voljo izdelki z motiviko srca: uhani iz oreha, oljke in bresta, zapestnice iz oreha, češnje in javorja in obeski na vrvici iz oreha. Za vse, ki verjamete v Ljubezen!

Cena: 9,90 EUR* (uhani), 8,90 EUR* (zapesnice), 9,90 EUR* (obesek na vrvici srce v srcu), 14,90 EUR* (obesek na vrvici srce)

19,90 EUR (uhani), 12,90 EUR (obesek na vrvici)*

* Cena je informativne narave, za aktualno ponudbo kontaktirajte ponudnika.

Mlad ustvarjalec Nejc Pižmoht, ki ustvarja pod imenom Pineks Wood, je navdušenec nad naravo, lesom in lesenimi izdelki, še posebej ročno izdelanimi. Z lesom se je srečal že kot otrok. S svojim starim očetom, ki se je ukvarjal s sodarstvom in izdelovanjem drugih lesenih izdelkov, je preživel veliko časa in se v njegovi rokodelski delavnici spoznal z drevesnimi vrstami, strukturo lesa, orodji in pripomočki ter postopki obdelave lesa. Tudi v Nejcu je z leti dozorela strast do lesa, svoj hobi je našel v izdelovanju ročno izdelanega lesenega nakita ter drugih manjših uporabnih izdelkov iz lesa. Njegovi izdelki so visoke kvalitete, izdelani do potankosti, unikatni, atraktivni in naravni ter prilagojeni željam kupcev.