Skip to main content

Zdravilni gaj Tunjice

Zdravilni gaj Tunjice

V D d. o. o.

Tunjice 12, 1241 Kamnik

Prvi center v Sloveniji namenjen samozdravljenju, revitalizaciji telesa, sprostitvi in krepitvi fizičnega ter duhovnega telesa.

Naravni zdravilni gaj se nahaja sredi mešanega gozda, na zemljišču, velikem približno 10.000 kvadratnih metrov, kjer se v blagem naklonu zvrsti več energijskih centrov in izvir Žive vode.

Zdravilni centri so bili odkriti v letu 1998, ko je lastnik zemljišča gospod Drago Vrhovnik kopal mivko in v nogah začutil nakakšno toploto in mravljinčenje. Pri kopanju mivke je naletel tudi na izvir vode, z njo se je mimogrede pomazal in dolgoletna rana na roki, ki se že dolgo ni hotela zaceliti, je popolnoma izginila. Ta nenavadni pojav je pritegnil njegovo pozornost. Številne raziskave in merjenja, ki so temu sledila, so razkrila da privre na površje več energijskih centrov, vsak od njih pa ima poseben zdravilen učinek na enega ali več organskih sistemov človekovega telesa. To ga je privedlo do odločitve, da je ustanovil Gaj, kjer so danes te energije na razpolago vsem, ki jim je pomembna preventiva in močan imunski sistem, kakor tudi za tiste, ki imajo fizične in psihične težave ali želijo izboljšati svoje zdravstveno stanje na najbolj naraven način, t.j. s povratkom nazaj k naravi, izvoru vsega življenja.

Sprejemamo tako posameznike kot skupine. V tem času obiskovalci obiščejo devet centrov. Vodnik, ki skupino vodi od centra do centra, spremlja in usmerja potek zadrževanja na tem področju. Prav tako vam pomaga, da se skozi vaje sprostite in odprete vsem blagodejnim učinkom tega čudovitega in posebnega kraja. Pri nas je možno opraviti tudi slikanje avre kjer odkrijemo vzrok vaših težav in vam svetujemo.

Svoj obisk najavite na telefon 041 785 675

Imamo tudi zasebni wellness center kjer vam ponujamo različne masažne, sprostitvene in protibolečinske tehnike.

V Zdravilnem gaju Tunjice pod krošnjo mogočnega hrasta stojijo tri glamping hišice, kjer lahko prespite .