Skip to main content

Programi

Srce Slovenije lahko doživite po svoje ali na nekajurnih, enodnevnih ali večdnevnih programih, ki poleg ogledov in izkušenj značilnih posebnosti območja ponujajo tudi več srečanj z ljudmi, ki za najavljene skupine odpirajo vrata svojih domačij in delavnic ali pa za ravno pravo družbo organizirajo samosvoje preplete različnih dogodivščin.

Skupinski pohodi in popotovanja so lahko zaznamovani s športom in adrenalinom, popotovanja po znamenitostih območja vas lahko navdušijo za nova odkrivanja Slovenije, okušanje tipične kulinarike, ki spremlja domala vse programe, vas prepriča, da se v Srce Slovenije splača vračati po domače pridelke in izdelke ter ob tem še preizkušati recepte in postopke lokalnih gospodinj. Nova znanja lahko osvajate na srečanjih z lokalnimi rokodelci in na programih posebnih doživetij, kakršne ponujajo npr. oglarji. Srce Slovenije je tudi prostor, kjer boste tudi sami hitro našli najljubše romantične kotičke, ob izbiri romantičnega programa pa bo za lepa presenečenja za dva že vnaprej poskrbljeno.    

Predstavljeni programi, ki jih najlažje rezervirate v TIC Kamnik in v Jarini, so primerni za različno velike skupine ljudi, ki jih družijo raznoteri interesi, nekateri so posebej primerni za družine. Izvedbo programov je mogoče prilagajati vašim željam in velikosti vaše odprave: dogovorite se za doživetja po vaši meri!