Skip to main content

Gibalnice za najmlajše v Pustolovskem parku Geoss

Vroči poletni dnevi so naporni za vsakogar, še posebej pa za naše najmlajše. Tako jim pri premagovanju vročine odlično pomagamo če skupaj pobegnemo med krošnje dreves. In zagotavljamo vam, da ni boljšega kotička med drevesi kot v Pustolovskem parku Geoss, kjer se skrivajo čudoviti poligoni za igro, gibanje in razvijanje motoričnih spretnosti najmlajših. Vabljeni v Gibalnico za najmlajše v Pustolovskem parku Geoss.

Trajanje: glede na zmožnosti najmlajših, priporočamo obisk za vsaj pol dneva
Izhodišče: Pustolovski park Geoss
Oprema: športna in udobna oblačila in obutev
Sezona: od pomladi do jeseni

Potek programa:

Gibalnica je sestavljena iz dveh delov. Poligon je namenjen le dojenčkom, ki že kobacajo in otrokom do največ treh let. Drugi del pa sestavlja pet večjih elementov, ki so namenjeni tudi malo starejšim otrokom. Sama Gibalnica je namenjena gibalnemu razvoju do približno sedmega leta starosti, z upoštevanjem smernic za potek gibalnega razvoja do te starosti. Gibalnico za najmlajše, še posebej pa Poligon, so zasnovali skupaj s strokovnjakinjami iz centra gibalnega razvoja dojenčkov in otrok, Pedosana.

Ideja za izlet za celo družino:

Pustolovski park Geoss je odlična atrakcija za celo družino, saj ponujajo adrenalinsko doživetje za vsakogar. Park, ki se nahaja blizu geometričnega središča Slovenije, ponuja kar sedem tras različnih težavnostnih stopenj, orjaški spust zip-line, spanje v drevesnih krošnjah na platformi ali v viseči postelji in čudovito razvajanje na Gozdni čutni poti. Vabljeni, zagotovo boste navdušeni tudi vi. Več informacij je na voljo na uradni spletni strani Pustolovskega parka Geoss www.pustolovski-park-geoss.si

Fotografije: Pustolovski park Geoss