Skip to main content

Vikendi odprtih vrat v Srcu Slovenije 2017

DOGODIVŠČINE V SRCU SLOVENIJE

JUNIJSKE DOGODIVŠČINE KAMNIKU in LITIJI so zaključene. Konec avgusta pa bo ponovno pestro, selimo se v MORAVČE, LUKOVICO in ŠMARTNO PRI LITIJI.

NE ZAMUDITE NOBENEGA VIKENDA! 

Naročite se na novice Vikendov odprtih vrat:

 

VELIKA NAGRADNA IGRA

V Srcu Slovenije ste dobrodošli kadarkoli, v času Vikenda odprtih vrat pa vas čakajo tudi posebna doživetja. Srce Slovenije je prijazno do vseh, v času Vikenda odprtih vrat pa še posebej poskrbi za radovedneže vseh starosti in za družine. Obiskovalci sodelujejo tudi v nagradni igri za veliki nagradi Vikendov odprtih vrat: bivanje v krošnjah za 2 osebi ter družinski piknik za 4 člansko družino v Pustolovskem parku Geoss. 

INSTAGRAM IZZIV

Slikovito! Vikend odprtih vrat je priložnost, da doživite več presenečenj in ugodnosti v enem dnevu. Proučite program in po potrebi rezervirajte vaše najljubše doživetje. Poiščite svoj najljubši utrinek, fotografirajte ga in objavite na Instagramu tako, da na sliki označite @heart_of_slovenia in fotografijo opremite z značko #vikendodprtihvrat. Najboljša fotografija vsakega vikenda prejme posebno nagrado! Poglejte posebne nagrade in pravila igre za fotografske navdušence. 

KJE?

Doživetja, presenečenja in ugodnosti vas čakajo pri odličnih ponudnikih kulinaričnih, športnih, rekreativnih, sprostitvenih, kulturnih, ustvarjalnih in drugih doživetij v različnih občinah Srca Slovenije. Izberite svoje kraje za najlepša doživetja poletja! 

KDAJ?

Letošnji vikendi odprtih vrat v šestih občinah:

  • KAMNIK: Vikend odprtih vrat 9. do 11. junij 2017
  • LITIJA: Vikend odprtih vrat 16. do 18. junij 2017
  • MORAVČE: Vikend odprtih vrat 25. do 27. avgust 2017
  • LUKOVICA: Vikend odprtih vrat 1. do 3. september 2017
  • ŠMARTNO PRI LITIJI: Vikend odprtih vrat 8. do 10. september 2017

 

ZGODOVINA VIKENDOV